Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Пријем за Тому Сантрача
Пријем за Тому Сантрача

На 17. Интернационалном фестивалу репортаже "ИНТЕРФЕР 2012", одржаном 14. октобра у Апатину, Томислав Сантрач доајен нишког новинарства однео је прву награду у категорији радијске репортаже за рад под називом "Медаља". Био је то повод да се градска општина Црвени Крст на скроман начин одужи човеку који у области свог рада на најбољи начин промовише наш град.

Потписан протокол о сарадњи са градом Земен
Потписан протокол о сарадњи са градом Земен

Председник општине Земен из Републике Бугарске Димитар Сотиров и председник градске општине Црвени Крст Дарко булатовић потписали су данас Протокол о сарадњи, кровни документ након којег ће уследити заједничке активности на припреми пројеката за конкурсе у оквиру преко-граничне сарадње.

Председник Скупштине града у ГОЦК
Председник Скупштине града у ГОЦК

Проф.др Миле Илић боравио је данас у званичној посети градској општини Црвени Крст где је са руководством општине, које је предводио председник Дарко Булатовић, разговарао о могућим пројектима које би требало да заједнички реализују две инстанце јединице локалне самоуправе.

Челници општине са Ромима
Челници општине са Ромима

Председник Градске општине Црвени Крст Дарко Булатовић и заменик председника Предраг Рајковић обишли су ромско насеље у непосредној близини булевара 12. фебруар и самог седишта општине. Челни људи општине преузели су обавезу да се уреди животна средина у овом делу града, очисти дивља депонија и на том месту постави мобилијар за малишане из овог дела града.

Посета "Блок сигналу"
Посета "Блок сигналу"

Делегација ГО Црвени Крст, на челу са председником Дарком Булатовићем, обишла је данас „Блок Сигнал“ д.о.о. где се сусрела са генералним директором ове компаније Љубивојем Славковићем.Директор је упознао госте са производним програмом који се базира на железничкој и комуналној опреми, као и са тешкоћама са којима се ова фирма сусреће.


Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине