Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Пријем за "вуковце" и ученике генерације
Пријем за "вуковце" и ученике генерацијеТрадиционално, дванаести пут од оснивања општине, гости председника данас су били најуспешнији основци. За педесеторо малишана данас је уприличен пријем у градској општини Црвени Крст како би се још једном уважили њихов рад и постигнути резултати у осмогодишњем школовању. 43. вуковаца, петоро ученика генерације и двоје најбољих спортиста међу својим вршњацима данас је пригодним и веома вредним књигама награђено из руку председника општине Проф.др Мирослава Милутиновића који им је пожелео добро здравље, срећу и пуно успеха у даљем школовању.
Одржан меморијални турнир "Вукашин Митић 2016"
Одржан меморијални турнир "Вукашин Митић 2016"Други по реду меморијални шаховски турнир у част преминулог спортског радника Вукашина Митића-Вуце одригран је ове недеље на Електронском факултету у Нишу. На турниру је учествовало 37 шахиста у кадетској и јуниорској категорији а техничка реализација припала је Вуцином некадашњем матичном шахоском клубу "Раднички" из Трупала. Организатор и покровитељ турнира и ове године била је градска општина Црвени Крст.
Финале шаховског турнира за ученике
Финале шаховског турнира за ученикеУ организацији Шаховског савеза Ниша а под покровитељством градске општине Црвени Крст ове суботе је у школи "Иво Андрић" одиграно финале шаховског турнира за основце и средњошколце. Ово је четврти по реду турнир који се одиграва под покровитељством општине а учествовало је дупло више такмичара него прошле године, како нам је рекла др Драгана Симић, председник Шаховског савеза града Ниша. Пехаре и медаље најбољима уручио је председник општине проф.др Мирослав Милутиновић.
Климе за полицију
Климе за полицијуГрадска општина Црвени Крст донирала је два клима уређаја Полицијској управи Ниш чиме ће се пријатнијим учинити боравак њеном објекту како за грађане тако и за саме службенике овог министарства. "Општина Црвени Крст има веома разуђену територију и на неким руралним подручјима полицајци су једини представници државе које наши суграђани сусрећу. Однос полиције и грађана је на изузетном нивоу а таква је и сардања општине са полицијском управом" - рекао је проф.др Мирослав Милутиновић уручујући донацију начелнику ПУ Ниш Нинославу Митићу.
26. ЦАЦИБ Ниш 2016
26. ЦАЦИБ Ниш 2016Овог викенда нишка тврђава била је премала да прими све љубитеље паса и њихове власнике, одгаиваче, тренере, судије и наравно најверније човекове пријатеље. Била је то 26. по реду међународна изложба паса "ЦАЦИБ Ниш 2016" у организацији кинолошког друштва Нишава а под покровитељством градске општине Црвени Крст. Изложбу су отворили проф.др Мирослав Милутиновић председник општине и др Махмуд ал Дагистани генерални секретар Кинолошког савеза Србије а посетиоци су могли да, поред "специјалки" одржаних у суботу, уживају у избору најлепших љубимаца по ФЦИ групама.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине