Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Изабрани извршни органи општине
Изабрани извршни органи општинеСкупштина градске општине Црвени Крст, на свом другом заседању, одлучивала је о избору органа извршне власти. Гласовима 18 од укупно 21 одборника одлучено је да и у наредном мандату председник општине буде проф. др Мирослав Милутиновићдок је за заменика председника изабран досадашњи већник Данијел Станковић. Након избора нови-стари председник професор Милутиновић захвалио је одборницима на указаном поверењу и поднео експозе о плановима за наредни период.
Помоћ за угрожене категорије становништва
Помоћ за угрожене категорије становништваАкција "Председник на прагу суграђана" настављена је ове недеље уручивањем помоћи члановима организације слепих и слабовидих суграђана. Председник градске општине Црвени Крст проф. др Мирослав Милутиновић јуче је примио председника међуопштинске органицације Савеза слепих Ненада Раденковића и и Јордана Ивановића председника Савета за рад са особама са инвалидитетом градоначелника Ниша.
Обновљено извориште "Пештер"
Обновљено извориште "Пештер"У близини Бање Топило, на делу Церјанске пећине који се налази на територији општине Црвени Крст, налази се каптажа "Пештер". Овај захват пијаће воде, који је у мораском систему, плављен је протеклих година и скоро десет година није у употреби. Пројектовањем стручњака из ЈКП Наисус, и радом овог предузећа који је са седам милиона динара финансиран од града Ниша реконструисана је каптажа капацитета 30 до 80 литара у секунди.
Одржана консттитутивна седница Скупштине
Одржана консттитутивна седница СкупштинеКонститутивна седница Скупштине градске општине Црвени Крст одржана је данас у "Плавој сали". Општински парламен, који броји укупно 21 одборника, састао се данас а председавао је најстарији одборник проф.др Мирослав Милутиновић. Најпре је усвојен извештај Изборне комисије након чега је изабран Верификациони одбор који је верификовао мандате одборника. Онда се приступило предлагању и гласању за председника Скупштине. Већином гласова присутних одборника за председника парламента у наредном периоду изабран је досадашњи Зоран Стојковић.
Важно обавештење за сва удружења и организације
Важно обавештење за сва удружења и организацијеКлубовима, свим удружењима и организацијама са територије
Градске општине Црвени Крст Ниш

Обавештавамо Вас, да је потребно да у што краћем року поред рачуна у банкама, морате имати и активан рачун код Министарства финансија-Управа за трезор Ниш.
Уколико нисте затворили овај рачун из предходног периода, морате се обратити Управи за трезор за активирање старог рачуна.
Одобрена финансијска средства која Ваши клубови, удружења и остале организације, по поднетим Плановима и пројектима за 2016. годину очекују од ГО Црвени Крст, не могу бити уплаћена на било који рачун код банака, сем на рачун код Управе за трезор.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине