Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест: ОСИС Ваљево 2016
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
ОСИС Ваљево 2016
ОСИС Ваљево 2016Прошле суботе, 17. септембра 2016.г, својеврсна репрезентација општине Црвени крст учествовала је на Олимпијским сеоским играма Србије у Ваљеву.

Ове године у Ваљево је дошло 85 Месних заједница из 21 општине.
Експедиција од 115 такмичара, у 10 мушких и 8 женских дисциплина, састављена од победника са општинске "олимпијаде" са великим успехом је бранила боје општине Црвени крст. У генералном пласману дели друго и треће место са Јагодином, док је победник домаћин Ваљево са 135 освојених бодова.

За 93 бода, колико их је сакупила наша екипа заслужни су: одбојкаши из Медошевца који су освојили златну медаљу; сребром су се окитили учесници кроса из Сечанице и женска пикадо екипа из Суповца; бронзане медаље освојиле су баскет екипе из Медошевца и Суповца, као и даме из Горње Топонице у народном вишебоју те шахисти из Трупала.
У појединачној конкуренцији сребром су се окитили: Анђела Савић из Суповца, Вељко Игњатовић из Трупала и Тамара Стојановић из Горње Топонице.

Делегацију градске општине Црвени крст предводили су већници Александар Савић и Милош Ђорђевић који су искористили прилику и да се састану са руководством града Ваљева.
Треба свакако нагласити да се домаћин потрудио да организацију подигне на највиши могући ниво и према импресијама људи из наше делегације ово је можда и најбоља манифестација до сада.