Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Хуманитарни кангу фитнес фестивал
Хуманитарни кангу фитнес фестивалПрви хуманитарни кангу фитнес фестивал одржан је у центру Ниша ове недеље. У организацији "Кангу фитнес центра" а под покровитељством града Ниша и градске општине Црвени Крст наши суграђани су могли да четири сата вежбају са професионалним тренерима и члановима овог клуба. Циљ овог фестивала био је да се прикупе средства за помоћ деци оболелој од рака и организацији НУРДОР а поред тога и промоција вежбања и здравог начина живота наших суграђана. За све учеснике, који су куповали улазнице по цени од 300 динара, обезбеђени су поклони великог броја спонзора. Фестивал је отворио градоначелник Ниша Дарко Булатовић.
ОСИС Ваљево 2016
ОСИС Ваљево 2016Прошле суботе, 17. септембра 2016.г, својеврсна репрезентација општине Црвени крст учествовала је на Олимпијским сеоским играма Србије у Ваљеву. Ове године у Ваљево је дошло 85 Месних заједница из 21 општине. Експедиција од 115 такмичара, у 10 мушких и 8 женских дисциплина, састављена од победника са општинске "олимпијаде" са великим успехом је бранила боје општине Црвени крст и у генералном пласману дели друго и треће место са Јагодином, док је победник домаћин Ваљево са 135 освојених бодова.
Први дан у школи
Први дан у школиПолазак у школу свакако је догађај који се уреже дубоко у сећање свих људи и углавном се памти као леп догађај из детињства. Градска општина Црвени крст сваке године присутна је у свих 7 основних школа колико их је на њеној територији. Данас је избор пао на ош "Иво Андрић" у којој су ђаке прваке дочекали градоначелник Ниша Дарко Булатовић и председник општине Црвени крст проф.др Мирослав Милутиновић. У знак сећања на овај дан општина је свим првацима обезбедила поклон у виду књиге "Моја Србија".
Превентивни лекарски прегледи
Превентивни лекарски прегледиОвог уторка у градској општини Црвени крст обављени су превентивни лекарски прегледи запослених. Ова акција обављена је на основу договора др Милорада Јеркана, директора Дома здравља Ниш , и проф.др Мирослава Милутиновића, председника општине. Иначе две установе већ дужи низ година сарађују на пољу бесплатних превентивних прегледа за наше суграђане који се обављају преевасходно у срединама у којима нема амбуланти али и у домовима непокретних и слабо покретних лица.
Чишћење дела насеља "Шљака"
Чишћење дела насеља "Шљака"Градска општина Црвени Крст много енергије улаже на заштити и очувању животне средине својих грађана и није новост да су акције уперене на чишћењу дивљих депонија и потпуној промени намене тих простора. Тако је и у насељу Шљака где је где је годинама стварана дивља депонија а постојао је и импровизовани канал за одвод отпадних вода из домаћинстава. Акцијом менаџмента општине урађено је полагање канализационих цеви великог профила, тампонирање и санација терена те чишћење и одвоз смећа са овог простора. Након тога су урађене бетонске стазе а у припреми је постављање мобилијара и изградња игралишта. Немаром локалног становништва овај простор је поново затрпан смећем па је општина Црвени Крст у сарадњи са компанијом СББ овог викенда започела нову акцију чишћења и одвоза смећа. Акцију је обишао председник општине проф.др Мирослав Милутиновић који је нагласио да ово неће бити једини заједнички пројекат са СББ као друштвено одговорном фирмом.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине